torstai 30. heinäkuuta 2009

Uusin projektini

Vihdoin löytyi kameran johto ja pääsin ottamaan pari kuvaakin! Vieläkin unohdin kuvata miehekkeelle tekemäni sukat, mutta myöhemmin sitten.

Ensimmäisenä esittelen aloittamani projektin. Projekti näyttää tältä:


Tuosta kovasti yrittää tulla sellainen kaulahuivi, jossa on tavallaan huppu mukana, jos joku nyt tietää, mitä tarkoitan. Alkuun tuo lähti vauhdikkaasti liikkeelle, mutta nyt tässä vaiheessa rupeaa välillä tylsistyttämään tuo helmineuleen neulominen. Onneksi aloitin kauluhauivin hyvissä ajoin ennen kylmiä ilmoja.

Lankaostokseni näyttävät tältä:


Pussissa on sisällä 7 kerää Novitan Tennesseetä ehkä pipoja varten sekä Huopasta, josta suunnittelin tekeväni lapaset itselleni talvea varten. 7 Veljestä -kerä on samaa lankaa, jota käytän tuossa projektissani. Näiden lisäksi ostin neljä kerää Samosta, jotka eivät tulleet mukaan kuvaan, väittivät etteivät muka ole kuvauksellisia.

Tunnollisena opiskelijana päätin tänään vihdoin millaisia kursseja käyn ensi vuonna ja oikeastaan mihin suuntaan opintoni. Toinen tunnollisen opiskelijan merkki on se, että ompelin tänään haalarimerkkejä tällä lopputuloksella:


Normaalisti kiinnitän merkit nuppineuloilla ennen ompelua. Niin tein tälläkin kertaa, tai ainakin yritin. Lävistin nimittäin haalarimerkin sijasta sormeni. Oli jokseenkin koomista katsottavaa, kun nuppineula oli ihossani kiinni, vaikka tekikin kipeää. Ehkä yritän ensi kerralla olla varovaisempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti