keskiviikko 19. joulukuuta 2007

Kaulahuivi valmistui

Joululahjatilanteeni ei ole enää läheskään yhtä huolestuttava kuin miltä se näytti vielä maanantaina. Eilen sain ostettua loput lahjat ja niihin tarvittavat materiaalit lukuunottamatta sitä yhtä kalenteria, jota en saa tehtyä, kun kalenteripohjat ovat Tiimarista loppu enkä Akateemisesta halua ostaa 11€ kalliimpaa versiota. Tietenkin voisi koneelta tulostaa, mutta toimivaa tulostinta ei ole tässä taloudessa taas vähään aikaan näkynyt. Tietenkin voisi tehdä itse, mutta ei siitäkään tule niin siistiä kuin valmiiksi ostamalla.

Enää on jäljellä villasukan toinen pari, johon olen kuitenkin jo kantapään tehnyt. Sen lisäksi pitäisi askarrella yksi maze book. Niiden lisäksi paketit pitäisi paketoida, mutta se on kivaa hommaa se.

Tänään sain viimeisteltyä kaulahuivin, joka sekin menee joululahjaksi. Huivi on tehty tummanvihreästä Novitan Mambosta. Pituutta huivilla on 140cm ilman hapsuja ja hapsuilla 166cm. Huivin leveys on 16cm. Tein tuon 7mm puikoilla yhdistelemällä sileää ja ainaoikeaa, jolloin sain tehtyä tuollaisen ruutukuvioinnin. Tarkemman ohjeen saa pyytäessä.


Kuvien värit eivät ihan vastaa todellisuutta. En oikein tiedä, miten saisin hyvät värit, kun en uloskaan viitsi mennä kuvaamaan ja tähän aikaan siellä olisi muutenkin liian pimeä.

4 kommenttia: