Viime aikoina ei ole paljoa tehnyt mieli kirjoittaa mistään ruokaan liittyvästä sattuneesta syystä, mutta nyt olen siihen vihdoin valmis. Haluan nimittäin jakaa nämä herkulliset juustosarvet kaikkien kanssa.
Taikina on varsin yksinkertainen, määrä x jauhoja, x dl vettä, suolaa, leivinjauhetta ja vähän öljyä. Jauhojen ja veden määrällä saa sitten säädettyä, kuinka paljon taikinaa haluaa. Itse olen laittanut 2dl vettä ja olen tehnyt 16kpl, eli kaksi kiekollista.
Kun taikina on valmis, laitoin taikinan puoliksi ja tein ensin toisesta puolesta ympyrän, jonka jaoin kahdeksaan osaan. Jokaiseen osaan laitoin juustoviipaleen ja aurajuustoa. Sitten vain käärin ja siirsin pellille. Ennen uuniin laittoa voitelin sarvet munalla ja paistoin 225 asteessa, kunnes olivat kauniin värisiä. Sitten vain herkuttelemaan! Ihanan juustoisia.
Mutta nyt taitaa lettutaikina olla jo valmis paistettavaksi, joten paistohommiin.
Näyttää herkullisilta!
VastaaPoista