lauantai 12. huhtikuuta 2008

Sanomalehtimekko

Alan olemaan jo hivenen epätoivoinen yo-mekkoni suhteen, kun tänään taas kiertelin muutamia kauppoja sopivaa mekkoa etsien. Kuten arvata saattaa, sopivaa mekkoa ei löytynyt. Päässäni lähti villisti laukkaamaan ajatus siitä, että tekisin mekon itse. Jostain sain päähäni tehdä harjoittelumekko sanomalehdestä.

Siitä se ajatus sitten lähti ja tuokion ahkeran näpertämisen jälkeen edessäni komeili sanomalehtipienoismallihame. Ensimmäisenä vuorossa oli alaosa, joka taipui tällaisille vekeille:


Seuraavana oli vuorossa yläosa, joka koostuu siis kahdesta eri palasesta. Punaisella olen rajannut tuon toisen palasen erikseen tuosta, jotta sen siitä voi selkeämmin hahmottaa.


Kaikkein haastavin homma oli ehkä näiden kahden luomuksen yhdistäminen. Se kuitenkin onnistui pienen taiteilun jälkeen.


Mekko on kohta valmis. Enää puuttuu nauha, jonka tein tuosta keltaisesta. Nyt jääkin kysymykseksi, pystynkö toteuttamaan tämän käytännössä ja kannattaako sitä edes yrittää.


Sitten vain odotetaan, että julkaisen sanomalehtivaatemalliston Barbielle. Kyllä minä kuitenkin vielä joku päivä väkerrän jotain muuta tuosta sanomalehdestä. Sen verran hauskaa oli!

6 kommenttia:

  1. Ootpa näppärä sormistasi, kun noin hienon mekon sait sanomalehdestä väsättyä. Mun nakkisormilla ei olisi toivoakaan mistään edes puoliksi noin hienosta. :D

    VastaaPoista
  2. Ihana mekko, mä keräilen Barbeja ja voisin niille väkertää tollaisia kans :)

    VastaaPoista
  3. Pinja2: Kiitoksia. :)

    Herttainen: Jos kokeilet, niin kerrothan, miten onnistuu. :)

    VastaaPoista
  4. Näppärä olet! Ihana mekko :D

    VastaaPoista
  5. Yritä voi yritä!:O Minä vaikka ostan tuollaisen sinulta, niin hyvältä tuo pienoismalli näyttää.<3 *mainonnan orja*

    VastaaPoista