maanantai 7. huhtikuuta 2008

Käsityörintamalta ei mitään uutta

Viime aikoina en ole onnistunut saamaan mitään valmiiksi. Kaikki tuntuu jämähtävän jotenkin paikoilleen ja sitten ei vain pääse jatkamaan.

Novitan Mambosta tekeillä oleva matto on nyt halkaisijaltaan n. 60cm. Ongelmana tässä on se, etten osaa päättää kuinka suuren maton haluan. Tavallaan 50cm halkaisija olisi ollut ihan hyvä, mutta toisaalta 70cm:kin mahtuisi. Ehkä pääsen jossain vaiheessa jonkinlaiseen ratkaisuun (viimeistään siinä vaiheessa, kun lähden ensi kerralla ilman sukkia kylppäriin) ja saan maton valmiiksi.


Ikuisuusprojektiksi muodostunut villapaita ei yllätys yllätys ole edennyt. Sen sijaan päätin, että puran (vaihteeksi) koko paidan ja aloitan alusta, toisenlaisilla raidoilla. Josko ensi huhtikuussa olisi jo uusi takakappale valmiina purettavaksi.


Vauvan settikään ei etene. Sitä tekisin mielelläni. Myssy on ainoa, jonka olen saanut valmiiksi. Nuttuun en ole löytänyt mitään kivaa ohjetta, eikä itsellänikään ole mielessä mitään toteuttamiskelpoista ideaa. Töppösten kohdalla asia on päinvastoin. Ohjeita on useita, joista en osaa valita haluamaani. Lankana on Novitan Wool vaaleanpunaisena.


Tässä lähiaikoina pitäisi saada projekti yo-mekko etenemään. Parin päivän nettisurffauksen jälkeen en ole löytänyt vieläkään kuvaa sellaisesta puvusta, jonka haluaisin. Siispä piirsin kuvan, vaikken kuvataiteellisesti mitenkään lahjakas ole ja tästä syystä piirtämiäni kuvia on turha odottaa tänne tulevaisuudessa, muuten kuin tämän kaltaisissa pakkotilanteissa.


Haluaisin siis hameosasta kellohamemaisen ja yläosaan halterneck-yläosan. Jos tuollaisen toteuttaminen tulee olemaan hirveän hankalaa, tyydyn ihan normaaleihin olkaimiin. Kankaasta en vielä tiedä, mutta värinä mieluiten vähän tuon sinisen tyylinen.

Keskiviikkona olisi tarkoitus mennä kirjastoon katselemaan vanhoja lehtiä, josko sieltä löytäisi jotain hyödyntämiskelpoista sekä aion käydä kangaskaupassa katselemassa taas kankaita ja kaavoja. Jos mitään ei löydy, niin torstaina lähden sitten kiertämään kaikki liikkeet, joista voisi edes mahdollisesti löytyä jokin sopiva puku.

Mutta jos tiedä, mistä voisin löytää tuon tyylisen puvun kuvaa, kaavoja, jotain, kerrothan siitä!

Huomenna alkaa sitten projekti olohuoneen verhot. Sairastelujen takia projektia ei ole saatu aikaisemmin aloitetuksi, mutta huomenna olisi sitten tarkoitus ommella osa verhoista, kaikkia ei nimittäin kerralla välttämättä huvita ommella. On siinä kuitenkin sen verran ompelemista, mutta sen näkee sitten huomenna, kuinka pitkälle pääsee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti