keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Bikinit esille!

Maanantaina katselin tuon viime viikkoisen Project Runwayn. Ei voinut muuta kuin hymyillä, kun huomasi kilpailijoiden väkertelevän pukuja sanomalehdestä, kuten minä tuossa jokin aika sitten tein.

Eilen tein jotain "kamalaa". Ostin nimittäin kolmet bikinit. Tarkoitukseni oli käydä ostamassa vain yhdet, mutta päädyin kolmiin. Tosin ensin minulla oli kahdeksat, joista valita, joten olen ylpeä siitä, että sain supistettua valikoiman lopulta kolmeen, joista en sitten osannut valita. Mutta eipä tuo kovin tyyriiksi kuitenkaan tullut. 35€ ja kolmet bikinit ja siihen sain vielä käytettyä muuttolaatikosta löytämäni H&M:n lahjakortin.


Uusien tulokkaiden kunniaksi päätin esitellä kaikki bikinini. Tykkään vaihdella bikinejä usein, joten suosin halpoja bikineitä ja kaikki seuraavaksi esiteltävät ovat H&m:ltä. Yhdet Lindexin pinkit bikinit puuttuvat, kun eivät ole tällä hetkellä täällä. Mutta tässä nämä:

Ensimmäisenä nostan esille nämmä uudet tulokkaat.


Vasemmalla kuvassa on tuollaiset siniset bikinit, jotka olivat halvat ja sopivat hyvin päälle. Mietin kauan otanko nuo siniset vai punaisensävyiset, mutta päädyin lopulta sinisiin, kun en sellaisia entuudestaan omistanut. Ehkä joku päivä vielä käyn hakemassa punaiset. Yläosan ja alaosan yhteishinta jää kuitenkin alle 10€:n. Näiden väriin kuitenkin ihastuin ja nämä pääsevät käyttöön ainakin mökkeillessä!

Keskellä on tuollainen musta perusyläosa, joka oli yllättävän hyvä päällä ja näyttikin hyvältä. Tuo on sellainen yläosa, että tuon kanssa voisi mennä vaikka uimahalliin uimaan. Sopivaa alaosaa en tuohon nyt löytänyt tänään, mutta uskoisin, että mustan perusalaosan löytäisi jostain.

Viimeisenä kuvassa on mustavalkoiset pallolliset bikinit, joihin ihastuin. Tuossa alaosassa on kivat yksityiskohdat nuo rusetit. Ensin pelästyin, että siinä olisi narut, jotka pitäisi sitoa, mutta näin ei onneksi ollut. Näissä minut tullaan näkemään tänä kesänä rannalla!


Tässä kuvassa on viime kesän ostoksia. Ajattelin ensin pärjätä pelkästään noilla punaisilla bikineillä, mutta sitten lomalle lähtiessäni laukku ei ollut halukas tulemaan samalla lennolla, jolloin olisi joutunut odottamaan bikinejä 11 vrk ja ulkona paistoi aurinko ja oli lämmin = rantakeli. Ostin sitten nuo kirjavat H&M:ltä alennuksesta. Suomessa en jotenkaan innostunut noista, mutta sitten kun oli pakko hankkia jotkut nopeasti ja halvalla, niin ostin sitten nuo ja myöhemmin olen tykästynyt niihin.


Tässä sitten on tuollaiset mustat melko perus narubikinit, mutta tuo yläosassa oleva kuvio on kiva. Alaosia oli kuviollisinakin, mutta pidin enemmän yksinkertaisesta mustasta alaosasta. Keskellä oleviin bikineihin tykästyin yhdessä vaiheessa ja niitä pidinkin melkein koko heinäkuun päivittäin päällä. Sitä ennen olin kyllästynyt kesäkuun aikana noihin raidallisiin.

Siinä olivat minun bikinini. Rantakelejä odotellessa...

2 kommenttia: