perjantai 2. toukokuuta 2008

Uudet tuulet ja vanhojen muistelut

Nyt on taas uusi kuukausi alkanut ja siinä jos missä on hyvä syy taas asettaa uusia tavoitteita itselleen. Tässä siis toukokuun tavoitteet:

1. Liikuntaa 5 kertaa viikossa. Tähän ei lasketa hyötyliikuntaa mukaan ja kerran täytyy olla minimissään 30min, mieluusti enemmän. Ja nyt lopetan vihdoin hissin käyttämisen, vaikka se olisi kohdalla tai olen tulossa kaupasta painavien ostosten kanssa.

Tuli tuosta hissistä mieleeni, että silloin kun asuin kerrostalossa, jossa oli viisi kerrosta, tuntui siltä, että viidennen kerroksen asukkaat olivat oikeutettuja käyttämään hissiä, mutta nyt kun asun viidennessä kerroksessa (talossa kahdeksan kerrosta) ei tuo viides ole mitenkään mahdoton kävellä ja vasta siellä kahdeksannessa asuvat saisivat hyväksyttävästi käyttää hissiä. Mahtoikohan kukaan ymmärtää tätä ajatukseni juoksua?

2. Koti kuntoon! Jos saisin vihdoinkin maalattua kaistaleet keittiön seinässä ja vaatehuoneen seinät. Se ei kauaa veisi, pitäisi vain saada aloitettua. Myös lattialistat olisi korkea aika saada kiinnitettyä. Ja ruokapöydän loput tuolit kasattua. Jajajajajaja... Kyllä näitä riittää.

3. Nauti elämästä! Kesä tulee ihanine ilmoineen, joten ei kai sitä voi olla nauttimattakaan? Ja täytyyhän tästä vapaudesta nauttia, kun ei ole töitä eikä opiskelua. Olen enemmän kuin tyytyväinen päätökseeni, etten mennyt töihin!

Ja jos sitten hetkeksi palataan viime kuun ja tämän kuun alkuun, eli vappuun. Vappuna muutama kaveri tuli minun luokseni, joten minun ei tarvinut kotoa poistua. Emme tehneet mitään erikoista, kunhan olimme. Oli tosi mukavaa. Ei heitäkään ole hetkeen saman katon alla nähnyt. Tässä vielä vähän kuvamateriaalia vapusta:

(Minua parempaa kuvanmuokkaajaa ei kauan tarvitse etsiä. :D)

Päälläni oli hame Baylta, keltainen tuubitoppi Jane Normanilta, sekä musta boleroo Vero Modasta. Mitään erikoisempaa en kehitellyt juurikaan siitä syystä, että pysyttelin kotona.

Tätä kirjoittaessa istuin olohuoneen lattialla kuunnellen Coldplayn albumia X&Y. Miksi istun lattialla, kun pöytien ääressä olisi tilaa enemmän kuin tarvitsen?

Täytyy vielä tähän loppuun lisätä, että pilates on ihanaa!

3 kommenttia:

  1. Mukava vappuasu, ihanan pirteä. Ja joo, pilates on kivaa:)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä tavoittein toteutumiseen:D

    VastaaPoista
  3. Moumou: Kiitos! Joku muukin tykkää pilateksesta. :)

    Jenny: Kiitoksia, toistaiseksi olen pysynyt tavoitteissani ja onhan nyt jo kahdeksas päivä tätä kuuta.

    VastaaPoista