perjantai 16. toukokuuta 2008

Ylioppinut

Eilen olin ennakoiva ja viisas ja päätin tehdä chocolat chip cookieseja muistuttavia suklaakeksejä joko lohdutuskekseiksi taikka sitten palkinotkekseiksi tätä päivää varten. Tein myös kolme jättikeksiä. En nyt oikein ole vielä päättänyt ovatko nuo lohdutukseksi vai palkinnoksi, mutta hyviä ne ainakin ovat.


Tänään aamulla pukeuduin tällaiseen asuun, ei mitenkään erikoiseen, oli kova hinku päästä koululle. Täytyi siis 12 vuotta käydä koulua, että sinne meneminen kiinnostaa.

Päällä:
-raitapaita, Mango
-valkoinen toppi, H&M
-mustat housut, Topshop
-ruskea laukku, O.I.S
-musta huivi, H&M
-aurinkolasit, H&M

Voin nyt ylpeänä ilmoittaa, että tästä neidistä on tullut ylioppilas. Olisihan sitä voinut paremminkin mennä, mutta sen verran hyvin nyt kuitenkin meni, että kolmeen hakemaani paikkaan pääsen papereilla sisään, joten pitäisi sitten valita minne menen. Myös se askarruttaa, uskaltaisinko aloittaa opiskelut ruotsiksi.

Tänään sitten sovittelin tätä lakkia. Ensi viikon tavoitteeksi otan meikin ja kampauksen suunnittelun. Meikit ostan luultavasti uusina meikkivoidetta, puuteria ja ripsaria lukuunottamatta.


HYVÄ MINÄ!

Ja jottei postaus olisi liian hehkutuspainoitteinen täytyy vielä valittaa sitä, että nenä on ihan tukossa ja kurkku kipeä. Ei kestä!!!

6 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! :)
    Nuo keksit näyttävät tosi hyviltä.:P

    VastaaPoista
  2. _ainoo: Kiitoksia! Tosi hyviä ovatkin. Lopulta niistä taisi tulla lohdutuskeksejä tämän iltaisen pelin jälkeen.

    VastaaPoista
  3. Onnea paljon "ylioppineelle" ! :)

    VastaaPoista
  4. Onnea paljon!:D Ja hei, jos tuollaisia herkkuja teit, niin resepti kehiin!:O<3

    VastaaPoista
  5. MouMou: Kiitos! Laitan reseptin huomenissa, kun on enemmän aikaa.

    VastaaPoista