perjantai 12. syyskuuta 2008

Ajattomuutta ja herkuttelua

Viime postauksessa kerroin, että yhdistän kaksi blogiani takaisin, kuten ne ennen olivat ja uhosin tekeväni sen maanantaina. Eräästä ongelmasta (ajanpuute) johtuen, en tätä saanut tehtyä, joten siirto tapahtuu lähitulevaisuudessa, kunhan löydän aikaa.

Maanantaina nautin tosiaan vapaapäivästä, tai lähinnä sellaisesta vapaapäivästä, ettei ollut luentoja, mutta muuten menoa oli enemmän kuin tarpeeksi. Päivän kohokohta oli ehdottomasti reissu Ikeaan. Sieltä tuli ostettua vaikka mitä ja rahaa kului vajaa 40€! Lähitulevaisuudessa on edessä vielä uusi reissu Ikeaan, sillä paljon jäi vielä ostamatta, kun maanantaina oli liian vähän aikaa, vain vaivaiset neljä tuntia.

Seuraavaa postausta ei enää tällä viikolla ole tulossa, kun huomenna aamulla lähden aikaisin reissuun. Siellä vietän sitten seuraavan viikon, joten blogi hiljenee siksi ajaksi.

Suurimman osan viime päivistä olen viettänyt tämän erään miespuolisen henkilön kanssa, jolle en ole vielä keksinyt nimitystä, jota blogissani käyttäisin. Hyviä ideoita otetaan toki vastaan.

Tuo mieshenkilö on osoittautunut kaiken ihanuutensa lisäksi myös varsin käteväksi, sillä hän on järjestänyt koneeni virustorjunta-asiat kuntoon, korjannut peilikaappini ja kiinnittänyt työpöytäni puuttuvan laatikon näin muutamia asioita mainitakseni.

Sunnuntaina eksyimme keittiön puolelle ja tällainen herkkuateria oli lopputuloksena:



Teeleivän ohje:

1½dl kaurahiutaleita
1dl maustamatonta jukurttia
1dl vettä
2tl leivinjauhetta
loraus öljyä
ripaus suolaa
jauhoja niin paljon, että taikinasta tulee sopiva

Asettele taikina pellille painelemalla sormin, leipä saa olla melko ohut. Painele lopuksi haarukalla leivän pintaan reikiä ja laita uuniin. Paista leipää n. 175 asteessa, kunnes leivän pinta on saanut väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti