sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Kuulumisia

Koska en ole taas hetkeen päivitellyt kuulumisiani, niin ajattelin niitä tässä kertoa viimeisen kahden viikon ajalta.

Kaksi viikkoa sitten lähdin siis kiertelemään maailmaa (tai lähinnä Itämerta), ja tästä reissusta voisin tässä vaiheessa todeta, että mahtavaa oli, mutta tarkempaa juttua tulossa mahdollisesti myöhemmin, riippuen lähinnä inspiraatiosta ja siitä, miten saan kuvia siirrettyä koneelle. Reissusta ostin ainoastaan yhden topin, vaikka shoppailuun tarjoutuikin hyvät mahdollisuudet. Toki ostin myös suklaata, mutta sen määrästä ja tarkemmista yksityiskohdista voin hyvällä omallatunnolla vaieta.

Viime viikolla palasin sitten opiskelujeni ja kultamussukkani pariin. (Tänään tulee muuteen kuluneeksi kuukausi siitä kun "aloitimme" seurustelun.) Opiskeluihin en paljoa ole panostanut ennen kuin tänään ja olen keskittynyt koko päivän ratkomaan matikan tehtäviä yllättävän hyvällä tuloksella. Jos tekisin aina kaikki tehtävät samalla keskittymisasteella ja ennen kuin olisi kiire, niin voisin jopa pärjätä hyvin.

Viime viikolla osallistuin myös ensimmäistä kertaa sitseille. Sitsithän ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään, juodaan ja lauletaan. Kokemus oli positiivinen ja tulen varmasti myöhemminkin osallistumaan sitseille. Sitseille ostin myös mustan mekon, kun oli kerrankin hyvä syy. Kuvaa luvassa myöhemmin, kunhan saisin tuon USB-portin toimimaan.

Tähän loppuun ajattelin vielä lisätä pari mainosta/tarjousta, joihin olen törmännyt ja jotka aiheuttavat jonkinlaisen hilpeyden.

"Kaikki pikkutavarat -40%
(Ei koske huonekaluja.)"

"Kelakortilla tuotteista alennusta 20%."

3 kommenttia:

  1. Alkoi tekemään mieli suklaata..:P
    Vaikka oon kyllä syöny sitä ihan liika viime aikoina..

    VastaaPoista
  2. Blogissasi on kyllä ihana värimaailma!:)

    VastaaPoista
  3. Apple: Suklaata ei voi koskaan syödä liikaa. ;)

    MouMou: Kiitos! :)

    VastaaPoista