perjantai 5. syyskuuta 2008

Sukkia ja opiskelua

Nyt on neulomisessa ja virkkauksessa ollut pientä taukoa, kun aloitin nuo opiskelut ja aika tuntuu jotenkin vain katoavan jonnekin. Ehkä tässä muutaman viikon päästä saan asiat normalisoitua. Ensi viikolle on vielä täysi kalenteri, seuraavan viikon olen ulkomailla ja sitten tavoitteena tosiaan olisi löytää aikaa joululahjaneulonnalle.

Nyt on menossa sukkasato ja sen verran olen saanut tehtyä, että ensimmäinen sukkapari on aloitettuna siten, että ensimmäinen sukka on aloitettuna ja kantapää tehtynä. Viikonloppuna yritän saada taas jatkettua ja toivottavasti jopa valmista, ainakin ensimmäisestä sukasta.

Ensimmäiset sukkani tulevat siis ruskeasta Nallesta ja mallina on Ne on vaan sukat.


Olen vähän harkinnut, että jos tulee kiire joululahjojen kanssa, niin voisin ihan hyvin neuloa esim. sukkia luennoilla...

4 kommenttia:

  1. Ihan rohkeasti vaan neulomaan luennoilla, itekin viime syksynä neuloin tunneilla, kun muuten oli niin tylsää :D Istuin yleensä takarivissä, niin kukaan ei edes katsellut kummastellen.

    VastaaPoista
  2. Sukat on mitä mainioin luentoneule, bambupuikot säästävät muiden ihmisten hermoja kun eivät kilise. :)

    VastaaPoista
  3. Vitsit kun saisin puikoilla jotain muutakin aikaan kuin myhkyräsitä virhemyttyä... Muttta söpöjä nuo sinun tekeleesi;)

    VastaaPoista
  4. Anu: Täytyy tosiaan joskus kokeilla tuota luennoilla neulomista, jos vain saisi neuleen raahattua yliopistolle...

    Tui: Täytyisikin ostaa bambupuikot. Harmi vaan, kun ovat niin kalliita.

    Caramelo: Kiitos! :)

    VastaaPoista