keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Alelöydöksiä

Alennusmyynneistä tärkeimmät asiat, jotka pitäisi löytää, ovat lakanat ja maljakko. Maljakkoa en valitettavasti vielä löytänyt enkä pahemmin vaatekauppoja maanantaina kierellyt vaan innostuin keskittymään kodintekstiileistä.

Ostin kuitenkin vain seuraavat lakanat:


Pussilakana 8,00€
Tyynyliinat (4kpl) 2,00€/kpl

Vaikka tuo pussilakana ja nuo kaksi tyynyliinaa eivät ehkä ihan ole samaa värisävyä kuin muu makuuhuoneeni (yksi punainen seinä, teksitiilit joko punaista tai valkoista), niin päätin kuitenkin ostaa nuo, kun olivat niin kesäisen pirteitä. Eivätkä nuo paljoa päiväpeitteen alta näy. Tuo pussilakanakin on käännettävissä riippuen siitä haluaako raidallisen vai kukallisen peiton.

(Kuva ei ole omasta sängystäni, vaan paketin päältä.)

Olen nyt miettinyt tuota edellisessä postauksessa mainitsemaani mattoa ja tulin siihen tulokseen, että jos sen vielä huomenna löydän, niin ostan sen ja yritän sitten epätoivoisesti löytää uuden suihkuverhon. Huomenna voisi yrittää kierellä niitä vaatekauppojakin...

Ja tämä seuraava ei liity mitenkään alennusmyynteihin. Pitäisi siis vihdoinkin hankkia oikea työpöytä. Mökillä olisi pari vaihtoehtoa, yksi sellainen, jonka ottaisin jopa melko mieluusti. Äsken inspasin itselleni uuden pöydän, kun toin tuon "työ"tuolini tällaisen matalan kaapisto/hyllystötsydeemin ääreen ja laitoin tämän koneen tähän päälle. Ja kaikki vain siksi, että sain kiinnitettyä koneen stereoihin, jollon saan kuunneltua musiikkia koneelta paremmalla äänellä. Tämä oli yllättävän hyvä ratkaisu tällaiseksi päähänpistoksi.

Listaa asioista, jotka pitäisi hoitaa:
  • Hanki kirjoituspöytä!
  • Kiinnitytä lattialistat
  • Hanki uusi peilikaappi (nykyisestä toinen ovi jäi käteen yksi aamu, kun avasin oven ja sain kuitenkin ylhäältä sen takaisin kiinni, mutta alhaalta se on vain teipattu, jotta pysyy paikallaan)
  • Kiinnitä peilit seinään
  • Kiinnitä viimeisen verhotangon pidike vihdoin seinään

4 kommenttia:

  1. Äh, olen keskittynyt vain vaatteisiin aleissa, mutta voisin katsastaa myös muut elämän perustarvikkeet, niin perushyödylliset kuin lakanat:D

    VastaaPoista
  2. pirteät lakanat. raitapuoli on kivempi :)

    VastaaPoista
  3. Styledrop: Kyllä niitä vaatteitakin aina tarvitaan. ;)

    Seireeni: Olen samaa mieltä tuosta raitapuolesta.

    Vilma: Kiitoksia! :)

    VastaaPoista