sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Kaada ja paista

Aikaisemmin mainitsin saaneeni paistovalmiin kakkutaikinan. Siis hyvää päivää, mikä homma! Helpommalla olisi tehnyt oman taikinan. Kakku/torttu/piirakka on tällä hetkellä uunissa paistumassa, joten mausta en osaa vielä sanoa mitään.

Taikina oli kuitenkin jotenkin turhan jämäkkää, mutta sormelle osuessaan se oli ihan velliä. Pussi on epäkäytännöllinen ja leikkasin kyllä koko yläreunan auki sen ohjeistetun kulman sijasta, että sen taikinan sai jotenkin järkevästi sieltä pussista ulos.

Jos en tuota ilmaiseksi olisi saanut, en tuollaista olisi koskaan kokeillut. Enkä tule ostamaan jatkossakaan. (Olettaen, ettei tuo ole sitten aivan taivaallista.) Ehkä olen vain liian tee-se-itse-henkinen tuollaiselle valmiille taikinalle. Kohta tuon saa ottaa pois uunista...

Täytyy sanoa positiivisena asiana, että tuo kakku on kyllä noussut reippaasti. Siihen ne sitten jäivätkin. Kakku ei maistunut mitenkään erikoisen suussasulavan ihanalta. Siitä puuttuu jotain, se ei säväyttänyt. Ihan keskiverto kakku, mutta en tosiaan ostaisi.



Käykääpä osallistumassa MouMoun pinkkiin hömppäarvontaan!

3 kommenttia:

  1. Meillä S-marketissa maistatettiin tuota. Se oli kyllä ihan ok, mutta äkkiähän tuollaisen itsekin väsää.:)

    VastaaPoista
  2. Itsekin vierastan tuollaisia valmistaikinoita, mutta siis oikeasti: pizzataikina säilyketölkissä!

    VastaaPoista
  3. MouMou: Ja itse leipominen on kivempaa! :P

    Sini: Tuollaiseen pizzaan en olekaan törmännyt. Tänään näin kaupassa jotain lettutaikinajauhetta. Jäi kyllä hyllylle.

    VastaaPoista