tiistai 17. kesäkuuta 2008

Tuote, jolla kaikki sujuu kuin rasvattu

Tänä ankeana ja sateisena päivänä ei tarvitse huolehtia aurinkovoiteesta, joten päätin postata omasta suosikista kosteusvoiteiden kategoriassa.

Käytän kosteusvoidetta melko paljon, etenkin talvisin, joten yksi tärkeä kriteeri on halpa hinta. Kokeilin monia markettituotteita ennen kuin päädyin tähän nykyiseen suosikkiini joskus reilu vuosi sitten. Ensimmäisen purkin ostin Stockmannin Hulluilta päiviltä, jolloin se oli tarjouksessa. Sen jälkeen ei minulla ole muita kosteusvoiteita ollut.

Aluksi käytin tätä tuotetta pelkästään vartalolle, etenkin käsiin, kunnes kerran kokeilin laittaa sitä kasvoihin ja se toimi kasvoissakin tosi hyvin. Lisää hyviä puolia on esim. helpo levitettävyys, imeytyy nopeasti, melko mieto eikä mitenkään vastenmielinen tuoksu sekä riittoisuus. Ainoa ei niin hehkutettava puoli on purkki, jota en mielelläni ota matkalle mukaan, koska en vain pysty luottamaan, että se pysyy kiinni. Siksipä olen iloinen, että löysin tuon purkin brittiversion, jota sitten täytän ja otan matkalle mukaan.

Eiköhän nyt olisi jo aika paljastaa, mistä tuotteesta on kyse. Puhumme nyt siis Nivean Cremestä. Käytän myös aurinkovoiteena ja after sunina Nivean voiteita, joten tähän merkkiin luotan.


Alhaalta ylös: 400ml purkki (näitä saa Hulluilta päiviltä ja tästä purkista on helppo täyttää pienempiä), 75ml (tätä käytän normaalisti ja täytän isommasta), 50ml (tämä on se brittiversio, jonka kannen pysymiseen voin luottaa), 2x10ml (näitä jaettiin yksi päivä kaupungilla, taitavat lähteä joskus jollekin lyhyelle reissulle mukaan). Näistä minulta puuttuu vielä ainakin yksi koko, olisikohan se 200ml. Ehkä pitäisi ostaa sellainen sitten seuraavaksi.

Viime perjantaina sain kuitenkin yhdeltä kaveriltani hänen kasvovoiteen loput, jotta saisin kokeilla. Olin jo koko viikon nuuhkinut ahkerasti ko. rasvaa. Kyseessä on Oriflamen Blueberry Face Cream. Onko kenelläkään kokemuksia? Onko voiteessa muuta hyvää kuin sen tuoksu?


Onko teillä jotain omia luottotuotteita kosteusvoiteiden joukossa?

2 kommenttia:

  1. Itse luotan myös Niveaan, erityisesti Nivean päivettävä voide on ainoa josta oikeasti tulee väriäkin iholle :)

    VastaaPoista
  2. Jenni!: Itse en ole vielä päivettäviin voiteisiin tutustunut, mutta täytynee kokeilla tuota Niveaa, jos eivät kelit muutu ja aurinko paista.

    VastaaPoista