keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Puikkoja ja joulun odotusta

Kävin siis maanantaina ostamassa pyöröpuikot Sagittariaan ja niiden puikkojen hinta oli totisesti positiivinen yllätys. Ensimmäisessä paikassa puikot olisivat maksaneet 6,20€, mutta onneksi jätin ostamatta ne, sillä seuraavasta paikasta samat puikot saikin hintaan 2,50€. Kyseisessä kaupassa nuo olivat jopa melko hintavat puikot, joten nyt tiedän mistä puikkoni ostan.


Ja tässä kuvaa maanantailta, kun Sagittaria pääsi vihdoin pyöröille ja tekeminen helpottui huomattavasti. Enköhän minä tämän vielä joskus saa valmiiksikin. Ehkä jopa tämän vuoden aikana.


Tuon valmistuttua viimeistelen sen villatakin ja sitten en tiedäkään, mitä tekisin seuraavaksi. Tarkoituksena olisi miettiä joululahjoja jo tässä vaiheessa vuotta, mutten ole vielä päättänyt, mitä tekisin. Voisin ainakin tehdä yhden hartiahuivin X isäni vaimolle, yhdelle isoäidilleni ja isoisälleni villasukkia jopa useamman parin (ja erilaisia), kun he valittelevat, että sukat ovat taas kuluneet ja toiselle isoäidilleni joko hartiahuivin Y tai sitten jonkin villatakin Z. Isäni lahjasta en tiedä vielä yhtään, kuten en siskoni tai veljenikään. Sisaruksille kuitenkin luultavimmin ostan jotain, kun he siitä saavat enemmän iloa irti. Hyviä lahjaideoita, huivimalliehdotuksia, sukkamalliehdotuksia sekä villatakkimalliehdotuksia otetaan kiitollisena vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti